El Club Rugby Sant Cugat, primer participant de l'Sportboard, programa europeu de SantCugatCreix

El taller ha servit perquè diferents agents del club santcugatenc expliquin les problemàtiques existents al seu esport


  • Comparteix:

Sessió formativa de l'Sportboard amb el Club Rugby Sant Cugat / Foto: SantCugatCreix

Sessió formativa de l'Sportboard amb el Club Rugby Sant Cugat / Foto: SantCugatCreix

El Club Rugby Sant Cugat ha iniciat el programa Sportboard, projecte europeu emmarcat dins del programa Erasmus+ que coordina SantCugatCreix i compta amb la participació de quatre entitats més: la facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport de Blanquerna-Universitat Ramon Llull; el Club Anderlini (Itàlia); l'Ajuntament de Mòdena (Itàlia), i el 'think tank' Sport and Citizenship (França). Nou participants del Rugby Sant Cugat han analitzat els comportaments i actituds dels esportistes, tècnics i famílies. La psicòloga Sara Suárez, del grup de recerca de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació i de l'Esport de Blanquerna-URL, ha dirigit la sessió. Amb un pressupost de 250.000 euros

Jugadors, jugadores, entrenadors, delegats, directius, professors i pares d'esportistes han estat els protagonistes d'aquesta sessió aquest dilluns a la ZEM de la Guinardera. Amb totes les dades recollides, Blanquerna Universitat Ramon Llull farà un informe per capgirar aquestes situacions. Les properes formacions del programa seran al Pav 2 amb el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Handbol Sant Cugat, al Junior i al pavelló de Valldoreix amb el DSV-Club Voleibol Sant Cugat.

L'altra programa europeu, que participa SantCugatCreix i que lidera el Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya , és el Sonar Injuries és un projecte de prevenció i detecció de lesions esportives en etapes infantils i joves, que es desenvoluparà en 30 mesos, entre els anys 2022 i 2024. La primera sessió formativa serà el 20 i 21 d'octubre, a càrrec de les universitats de Vic i Amsterdam.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.