La Coordinadora d'Entitats Esportives demana una regidoria d'Esports amb dedicació exclusiva

Aquesta associació de clubs de Sant Cugat fa la petició en l'últim butlletí de l'entitat perquè la ciutat té 94.000 habitants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat vol que el regidor d'Esports tingui dedicació exclusiva en aquest àmbit. Actualment, Francesc Carol és el regidor d'Esports, però també és el regidor de Seguretat Ciutadana i de Benestar Animal, i segons lamenta la Coordinadora en el seu últim butlletí informatiu, no hauria de ser així en una ciutat de 94.000 habitants. Tal com ha explicat la secretària de l'entitat a Cugat Mèdia, Eva Fernández, si el regidor té tres àmbits de la ciutat a atendre, 'és normal que matemàticament no s'arribi a donar les respostes que cada entitat esportiva necessita'.


CONSULTA EL BUTLLETÍ D'OCTUBRE DE LA COORDINADORA D'ENTITATS ESPORTIVES DE SANT CUGAT

Per a Fernández, el principal problema és que no hi ha prou instal·lacions esportives per a totes les persones que volen fer esport a Sant Cugat, i a vegades les que hi ha estan infrautilitzades. En aquest sentit, posa com a exemple la ZEM Jaume Tubau, que als matins es podria fer servir per a activitats per a la gent gran, però la resposta sempre és negativa, assegura la secretària de la Coordinadora.

"Potser és per falta de temps, perquè la regidoria porta moltes altres coses... i creiem que és necessari que es presti més atenció a l'esport", conclou Eva Fernández.


Eva Fernàndez

A la pràctica, és normal que matemàticament no s'arribi a donar les respostes que cada entitat esportiva necessita, tant a nivell de manteniments com a nivell d'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.