La marea vermella de la Cursa RAC1 envaeix Sant Cugat amb més de 3.000 participants

Els atletes santcugatencs Aleix Serra i Elisa Melilli guanyen amb molta autoritat


  • Comparteix:

La Cursa RAC1 s'ha convertit en la més multitudinària organitzada a la nostra ciutat amb més de 3.000 participants. Sant Cugat s'ha tenyit d'una marea vermella que ha omplert els carrers d'atletes i que han recorregut un traçat de cinc quilòmetres pels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat. Els atletes santcugatencs Aleix Serra i Elisa Melilli han guanyat la competició amb sortida i arribada a l'avinguda del Pla del Vinyet. El programa 'Via Lliure' s'ha emès des de la plaça Victòria dels Àngels en un binomi d'èxit entre la ràdio i l'esport.

Una marea vermella ha inundat Sant Cugat des de les 9.30 h amb el tret de sortida des de l'avinguda Pla del Vinyet amb més de 3.000 participants disposats a gaudir del paisatge del Club de Golf Sant Cugat, del centre històric amb el Monestir com a imatge idíl·lica i d'un exigent traçat de cinc quilòmetres.

A la categoria masculina, el santcugatenc Aleix Serra s'ha imposat amb un frec a frec amb un altre santcugatenc Pepe Díaz. Serra ha superat en cinc segons a Díaz amb una marca de 15 minuts i 18 segons. El santcugatenc es mostra satisfet pel triomf, tot i ser la primera cursa de la temporada. A la categoria femenina, triomf autoritari de la santcugatenca Elisa Melilli amb una marca de 17 minuts i 41 segons. Melilli, molt contenta per guanyar a casa seva.

La Cursa RAC1 ha passat a la història de l'esport santcugatenc com la més nombrosa de les organitzades a la nostra ciutat. El director de RAC1, Jaume Peral, ha ressaltat l'èxit de la cursa que uneix ràdio i esport. Finalment, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat el paper fonamental de l'esport a la nostra ciutat.
















Mireia Ingla

Som una ciutat on es fa molt esport a l'aire lliure amb un gran paisatge.

Jaume Peral

És un dia important per la ràdio i la ciutat amb una xifra de participació de rècord.

Elisa Melilli

Guanyar a casa és un plaer i un honor. Fer-ho a la meva ciutat.

Aleix Serra

És la primera cursa després de la lesió. Un bon inici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.