Coneix totes les novetats del Cros Ciutat de Sant Cugat que es disputa el diumenge 13 de novembre

La 24a edició torna al format clàssic d'un sol dia i les inscripcions es tancaran el 8 de novembre


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del Cros / Foto: Ajuntament

Imatge de la darrera edició del Cros / Foto: Ajuntament

La 24a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET, arriba el diumenge 13 de novembre amb algunes novetats destacades al Parc de la Pollancreda. El retorn de la competició en un sol dia, com abans de la pandèmia; més distància horària entre curses; i un punt d'informació nou per donar la benvinguda als participants i famílies són els principals canvis. El dimarts 8 de novembre es tancaran les inscripcions i l'entrega de premis serà el divendres 18 de novembre a les 18.30 h a la plaça de Barcelona. Més de 3.300 participants van disputar aquesta cursa la darrera edició.

INSCRIU-TE AL CROS ESCOLAR AQUÍ

Les sortides continuaran sent llançades a les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Els participants sortiran en petits grups de 4 o 5 i en un interval de 3 o 4 segons. Les curses s'organitzaran amb el criteri principal d'edat i no pel sexe. Les curses se separen per anys i per dos trams de mesos (gener-juny i juliol-desembre).

18 curses integren el Cros amb cinc tipus de circuits segons les categories. S'ha preparat una guia de la cursa amb tota la informació necessària i també un entrenament previ, a càrrec de l'OMET, el divendres 4 de novembre de les 16.30 h a les 18 h al parc de la Pollancreda (encreuament de l'Avinguda Corts Catalanes amb el carrer Puig i Cadafalch).

Els resultats provisionals de la cursa es podran consultar tot just acabar la cursa a www.omet.santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.