Sant Cugat acull un cicle de xerrades per trencar els tabús de la maternitat a l'esport

Les ponències aniran a càrrec d'esportistes com Laia Sanz, Núria Marquès i Ona Carbonell

D'esquerra a dreta, Marta Salazar, presidenta del Cercle de Mares Qgat, Alèxia Porqueres, directora corporativa del SC Trade Center, i el periodista Marc Martín a l'acte de presentació / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat el 17/nov/22 per Sergi Crusells

El SC Trade Center acollirà una sèrie de xerrades per trencar els tabús sobre la maternitat a l'esport d'elit. Les conferències començaran al gener i aniran a càrrec d'especialistes i esportistes com Laia Sanz, Núria Marquès i Ona Carbonell. Es tracta d'una iniciativa coorganitzada per M&M Crew i el Cercle de Mares Qgat.

La primera xerrada serà el 19 de gener, on es parlarà sobre la maternitat a l'esport amb la sotspresidenta del DSV Club Voleibol Sant Cugat, Maria Manen; la nedadora Ona Carbonell i la corredora de trial Anna Comet. Pròximament, s'anunciaran més xerrades que tractaran temes com la lactància o el dol, entre d'altres.

La presidenta del Cercle de Mares Qgat, Marta Salazar, ha explicat que l'objectiu d'aquestes xerrades és compartir experiències, enderrocar barreres, tabús i mites.


DECLARACIONS

Marta Salazar

Que les dones esportistes també són mares i que la dona no és només una esportista, la dona té diferents fases i la maternitat és una d'elles. És un moment vital molt necessari donar-lo a conèixer i les xerrades estan per això, per compartir experiències, per enderrocar barreres, tabús, mites. Perquè una dona mare no pot ser mare i més d'elit. 

Your browser doesn’t support HTML5 audio