La UESC cau derrotada en un partit molt igualat i continua en el fons de la classificació

Malgrat no puntuar davant el Museo de la Almendra (2-4), ha ofert una molt bona imatge


  • Comparteix:

Nova derrota de la Unió Esportiva Sant Cugat, que encadena cinc cites sense vèncer, davant el Museo de la Almendra Francisco Morales (2-4) en el partit corresponent a la setena jornada de la Superdivisió Femenina, màxima categoria estatal de tenis taula. Tot i no puntuar, la imatge de les santcugatenques ha estat positiva i han tingut opcions reals d'endur-se la victòria.

Les noies liderades per Josep Antón no s'han desconnectat en cap moment del matx, però les derrotes en enfrontaments claus han liquidat les possibilitats de sumar.

En el primer duel, Laia Munné ha competit, però no ha aconseguit evitar la desfeta (3-0). En canvi, Anya Gaponova ha superat amb claredat a la seva oponent i ha pogut igualar el marcador (0-3). Abans dels dobles, però, Chiara Colantoni, malgrat posar entre les cordes a la seva rival (11-6, 11-6 i 11-8), ha acabat cedint (3-0).

Un dels xocs claus, els dobles, ha caigut cap al costat local després de la grandíssima actuació de la parella formada per Gaponova i Colantoni (1-3). En aquest punt, amb el marcador anivellat (2-2), les vermell-i-negres s'han vist amb l'oportunitat de tornar a guanyar, però no ha estat possible. Les derrotes de Gaponova (3-1) i Munné (3-0) han acabat amb les esperances de les santcugatenques.

"Ha estat un partit molt disputat. Hem guanyat un dels punts claus, que era els dobles, i ens hem vist amb moltes possibilitats de guanyar, però la nostra base ha estat derrotada i era un punt amb el qual contàvem a priori", ha admès el tècnic, Josep Antón.

Aquesta derrota manté a la UESC en la darrera posició de la Superdivisió Femenina, amb 2 punts. La pròxima jornada serà a la pista de l'UCAM Cartagena TM, líder invicte de la competició.





Josep Antón

Ha estat un partit molt disputat. Hem guanyat un dels punts claus, que era els dobles, i ens hem vist amb moltes possibilitats de guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.