La UESC supera amb contundència al Vegas del Genil i aconsegueix la segona victòria del curs

Aquest meritori triomf permet a les santcugatenques abandonar l'última plaça i renovar les esperances per salvar la categoria


  • Comparteix:

El primer equip femení de la UESC de tenis taula ha trencat la ratxa de derrotes amb un triomf espectacular davant el Vegas del Genil (4-0) en el partit corresponent a la novena jornada de la Superdivisió Femenina, màxima categoria estatal. Les santcugatenques no han donat cap opció a les visitants i amb aquest resultat abandonen l'última posició de la taula i agafen una mica d'aire.

Les noies dirigides per Enric Bosch han anat per feina i, des del primer punt, han mostrat una superioritat innegable davant un rival directe, que no ha pogut guanyar cap dels enfrontaments disputats.

En el primer duel, Anya Gaponova ha estat simplement imparable (3-0). En la mateixa dinàmica ha continuat Mariona Munné, que reapareixia després d'una lesió de llarga durada i ho ha fet amb una actuació brillant (3-0) i un darrer partit molt disputat (14-12). Chiara Colantoni tampoc ha desentonat i ha prosseguit amb el recital del seu equip (3-0). La mateixa Colantoni, amb Gaponova com a parella de ball, ha arrasat també en els dobles (3-0).

"Estem molt contents", ha admès l'entrenador, Enric Bosch, que també ha elogiat l'actuació de l'equip, destacant que "les jugadores han estat fantàstiques, no han cedit ni un sol joc".

Amb aquest triomf, les santcugatenques surten del pou i se situen amb 4 punts i amb opcions reals de salvar la categoria. La pròxima jornada, després de l'aturada nadalenca, visitaran al Tecnigen Linares, 2n classificat.




Enric Bosch

Estem molt contents amb aquesta victòria, era el que planejaven, però evidentment no saps el que pot passar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.