El femení del Club Petanca Sant Cugat arriba al cel de la Primera Divisió entre aplaudiments i ànims de l'afició

Desenes de persones han anat donar suport a les jugadores, que han aconseguit el segon ascens en tres anys


  • Comparteix:

L'equip femení del Club Petanca Sant Cugat ha guanyat aquest diumenge contra el Pineda de Mar (7-2) aconseguint, així, l'ascens a Primera Divisió en el partit de tornada jugat a casa. Les santcugatenques han remuntat el (6-3) de l'anada i d'aquesta manera pugen de categoria. A banda del final feliç amb l'ascens, el partit ha sigut d'allò més especial perquè les santcugatenques han jugat sota la mirada atenta de desenes de persones que han vingut a animar-les, cosa que els ha fet posar una mica nervioses perquè no hi estan gaire acostumades.

El compte d'Instagram Sant Cugat News i el santcugatenc Gerard Querol han fet una crida a anar a donar-los suport durant aquesta setmana, i la convocatòria ha tingut força èxit. Fins i tot l'alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d'Esports, Francesc Carol, s'han deixat veure entre l'afició. D'aquesta manera, entre aplaudiments tímids per no desconcentrar-les i celebracions en les bones jugades, les santcugatenques han acabat amb un resultat que els ha permès aconseguir el segon ascens en tres anys.

La tècnica i jugadora de l'equip, Carme Reverte, ha explicat a Cugat Mèdia que l'ascens ha suposat "una alegria i una sorpresa". "Nosaltres a principi de temporada ens plantejàvem mantenir-nos i no patir, i passar discretament per la Segona Divisió. I sense pràcticament esperar-ho, a l'última jornada de lliga vam aconseguir la segona posició. Això ens donava la possibilitat de disputar aquest ascens de categoria que al final hem aconseguit lluitant molt", ha afegit Reverte.

Ara els espera, doncs, una experiència a Primera Divisió que de moment descriuen com a "desconeguda", però assegurant que aniran "a totes".




Carme Reverte

Nosaltres a principi de temporada ens plantejàvem mantenir-nos i no patir, i passar discretament per la Segona Divisió. I sense pràcticament esperar-ho, a l'última jornada de lliga vam aconseguir la segona posició, que ens donava la possibilitat de disputar aquest ascens de categoria que al final hem aconseguit lluitant molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.