El Rugby Sant Cugat i el Petanca Sant Cugat, protagonistes de l'Esport en Marxa

El programa esportiu s'ha estrenat aquest dilluns amb tota l'actualitat esportiva


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta. Guillem Depérez i Miguel Pelayo / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta. Guillem Depérez i Miguel Pelayo / Foto: Cugat Mèdia

L'Esport en Marxa, programa esportiu de Ràdio Sant Cugat, ha tornat aquest dilluns amb emissió en directe de les 9.30 h fins a les 10 al 91.5 de la FM i reemissió a les 15 h. L'equip masculí del Rugby Sant Cugat ha estat el gran protagonista després de la classificació per jugar la fase d'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. L'entrenador, Martín Garcia, acompanyat dels jugadors Miguel Pelayo i Guillem Depérez han visitat l'estudi Ramon Barnils. L'espai esportiu ha pentinat la jornada esportiva del cap de setmana amb les veus dels protagonistes.

ESCOLTA-HO

Escolta el programa AQUÍ

A banda de l'equip masculí del Rugby Sant Cugat, el programa ha donat un cop d'ull als resultats del cap de setmana i amb un titular destacat, l'ascens del femení del Club Petanca Sant Cugat a Primera Divisió.

La derrota del masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat i els triomfs del SantCu femení de futbol i del Futbol Sala Sant Cugat femení també han centrat bona part de l'espai esportiu.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.