El futbol sala santcugatenc femení, protagonista al programa 'Esport en Marxa'

El programa ha repassat la jornada del cap de setmana amb diferents protagonistes


  • Comparteix:

Manel Muñoz, entrenador del Futbol Sala Sant Cugat femení / Foto: Cugat Mèdia

Manel Muñoz, entrenador del Futbol Sala Sant Cugat femení / Foto: Cugat Mèdia

El programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat ha repassat aquest dilluns la jornada del cap setmana i l'actualitat esportiva santcugatenca. La Copa de la Reina de volei ha centrat bona part de l'espai esportiu amb entrevista a les jugadores del DSV- Volei Sant Cugat, Anna Newsome i Aina Berbel. El futbol sala santcugatenc femení també ha tingut el seu espai amb l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, i el de l'Olímpyc Floresta, Martí Àngel. El programa 'Esport en Marxa' s'emet cada dilluns en directe de 9.30 h a 10 h i es reemet a les 15 h i les 18 h.

ESCOLTA-HO

Escolta el programa AQUÍ

La Copa de la Reina de volei ha centrat bona part del programa 'Esport en Marxa' amb una resaca marcada per l'entrevista a les jugadores del DSV- Volei Sant Cugat, Anna Newsome i Aina Berbel i les declaracions postpartit del tècnic guanyador de la competició del ko, l'entrenador de l'Haris, Juan Diego Garcia.

El futbol sala santcugatenc femení ha tingut la presència de l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, i el de l'Olímpyc Floresta, Martí Àngel




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.