Premi a la direcció esportiva i social per al Rugby Sant Cugat

Els Premis Esport en Marxa reconeixen la darrera temporada del rugbi formatiu i de rendiment del club


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat s'endú el guardó a Millor direcció esportiva i social en els 22ns Premis Esport en Marxa. Es tracta d'un reconeixement a la gestió, l'organització i el treball fet per una entitat des de la base fins als equips sèniors, que en aquest cas ha anat a parar al club presidit per Miguel Pelayo. En la darrera temporada, l'entitat blau-i-negra va quedar subcampiona a la Copa Catalana sub-14. En la categoria sub-16, va assolir el subcampionat d'Espanya, el primer lloc a la Lliga catalana i es va imposar a la Copa Catalana a Seven.

El premi l'ha recollit Judit Escudé, vocal social de l'entitat. El guardó l'ha lliurat la directora del 'Tot Sant Cugat', Laura Grau.

Com a finalistes, s'han quedat a les portes d'endur-se el Premi Esport en Marxa a la millor gestió el DSV Club Voleibol Sant Cugat i la secció d'hoquei herba del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.