Josep Anton, millor entrenador de Sant Cugat

El tècnic de l'equip femení de la UESC de tenis taula s'endú un guardó dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

L'entrenador del primer equip femení de la UESC de tenis taula, Josep Anton, ha guanyat el guardó a Millor tècnic de la temporada als 22ns Premis Esport en Marxa. El santcugatenc ha estat reconegut per la seva trajectòria i per haver assolit l'ascens a Superdivisió, màxima categoria estatal. Anton ha dedicat gran part de la seva carrera a la competició i formació de nous jugadors de tenis taula a Sant Cugat.

En aquesta temporada, la UESC es troba en zona de permanència amb quatre enfrontaments guanyats. Quan falten quatre jornades per la conclusió de la Superdivisió, les santcugatenques volen mantenir-se a la màxima categoria estatal en el seu primer any a la divisió.

El premi, que ha recollit el tècnic, ha estat entregat per la directora de comunicació de Quironsalud Barelona-Vallès, Pilar Rosas. Per altra banda, els finalistes eren l'entrenador de l'equip femení del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, i del femení del Junior d'hoquei herba, Marcel Malgosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.