Premi als èxits de les categories inferiors del DSV Club Volei Sant Cugat

Els Premis Esport en Marxa reconeixen l'aleví, l'infantil i el cadet del DSV Club Voleibol Sant Cugat en la categoria de Millor equip júnior


  • Comparteix:

Els equips aleví, infantil i cadet del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'han endut el Premi Esport en Marxa a Millor equip júnior. El jurat reconeix els resultats dels tres conjunts després de quedar campiones de Catalunya i d'Espanya, completant un triplet històric. La fita es va assolir l'estiu de l'any passat, quan l'aleví va guanyar el San Ignacio, el cadet va imposar-se al Tomares de Sevilla i l'infantil va vèncer el Còrdova a les finals de les tres categories.

El DSV Club Voleibol Sant Cugat compta aquesta temporada amb 25 equips, amb més de 300 jugadores i el primer equip a la màxima categoria estatal, la Lliga Iberdrola, i el segon conjunt a Superlliga 2, segona divisió estatal. La formació és una de les grans apostes de l'entitat, cosa que s'ha materialitzat amb els èxits assolits en les competicions catalanes i estatals.

El guardó l'ha lliurat el director provisional de Cugat Mèdia, Joan Miquel Fernández. El juvenil femení del Junior d'hoquei herba ha estat el finalista en aquesta categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.