El Junior femení d'hoquei herba, millor equip sènior

Les santcugatenques van assolir una medalla de bronze a l'EHL, màxima competició continental


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba s'ha convertit en el Millor equip sènior a la 22a edició dels Premis Esport en Marxa. Les santcugatenques han completat una temporada brillant amb la medalla de bronze a l'EHL, màxima competició continental, en la seva primera participació en aquest campionat europeu. Les blau-i-negres també van finalitzar subcampiones de la Copa de la Reina.

El Junior ha rebut aquest guardó després d'aconseguir la primera medalla de bronze a l'EHL, la màxima competició continental, en la seva primera participació en aquest campionat. Les blau-i-negres també van assolir el subcampionat de la Copa de la Reina en perdre la final (4-2) davant el Club de Campo.

El premi, que han recollit les jugadores del Junior Carlota Petchamé i Jana Martínez, ha estat entregat pel director Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro.

El femení del Futbol Sala Sant Cugat, per l'ascens a Divisió d'Honor, i la UESC de tenis taula femenina, per l'ascens a Superdivisió, màxima categoria estatal, han estat els altres dos finalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.