La Guinardera acull el Trofeu Internacional Infantil Sant Jordi d'esgrima aquest cap de setmana

El torneig és un dels més prestigiosos en les categories per a menors de 15 anys i reunirà més de 300 esgrimistes


  • Comparteix:

Competició d'esgrima / Foto: Cugat Mèdia

Competició d'esgrima / Foto: Cugat Mèdia

El Trofeu Internacional Infantil Sant Jordi d'esgrima arriba aquest cap de setmana al pavelló de La Guinardera. El torneig, un dels més prestigiosos en les categories per a menors de 15 anys i que comptarà amb la participació de més de 300 esgrimistes, es disputa a les tres armes (floret, espasa i sabre) tant en modalitat masculina com femenina. El certamen comença aquest dissabte amb les competicions de floret i sabre, des de les 9.30 h fins a les 17.30 h, i diumenge es disputarà la competició d'espasa entre les 8.30 h i les 15 h.

El certamen el va crear la Federació Catalana d'Esgrima en detectar que els tiradors i tiradores d'aquesta categoria tenien poques oportunitats de competir en la seva categoria al màxim nivell internacional, amb la voluntat que aquesta fos una experiència beneficiosa per als participants i els hi proporcionés una gran oportunitat de millorar competint amb esgrimistes d'altres països.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.