S'obre una porta perquè l'Handbol Sant Cugat jugui a Divisió de Plata

Els santcugatencs podrien pujar a la segona categoria estatal amb la renúncia del Granollers B


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat podria ser equip de Plata / Foto: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat podria ser equip de Plata / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de l’Handbol Sant Cugat podria jugar a Divisió de Plata, segona categoria estatal, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. La renúncia del Granollers B a pujar a Plata obre una via per a l’equip santcugatenc que és el millor segon classificat a la fase d’ascens disputada aquest cap de setmana a Alacant. El club vermell-i-negre està pendent que la federació espanyola d’handbol aprovi, el 10 de juny, un canvi en la reglamentació a l’hora d’atorgar aquesta plaça. El reglament actual, segons ha indicat la Federació Espanyola a Cugat Mèdia, assenyala que la vacant del Granollers B seria ocupada per un equip descendit de Plata.

El club santcugatenc està expectant. Cugat Mèdia ja ha confirmat que el Granollers B, campió de la fase d'ascens a Plata, renuncia a l'ascens, fet confirmat pel club granollerí al nostre mitjà.

Cugat Mèdia també s'ha posat en contacte amb la Federació Espanyola d'Handbol que confirma que hi haurà una votació per canviar la normativa a l'hora d'atorgar la plaça que deixa vacant el Granollers B.

El club vermell-i-negre decidirà, en cas que sigui el beneficiat d'aquesta plaça a Plata, si accepta jugar en aquesta categoria tenint en compte quina plantilla tindria per afrontar amb garanties aquesta competició. L'únic equip català que milita a Plata és el Barça B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.