En estudi la construcció d'un estadi d'hoquei herba de nivell internacional a Sant Cugat

El projecte inclou un pavelló i dos camps en uns terrenys municipals a tocar de les instal·lacions del Junior


Temes relacionats

El CAR de Sant Cugat becarà esportistes d'hoquei herba per primera vegada (30/ago/23)


  • Comparteix:

Fa anys que el Club Junior treballa i lidera un projecte per construir un complex esportiu de primer nivell per a l'hoquei herba català i espanyol. L'equipament previst, en uns terrenys municipals a tocar del club santcugatenc que s'hauran de requalificar, inclou dos camps d'hoquei herba -un de gran reglamentari per acollir competicions internacionals-, un de petit, un pavelló, un gimnàs, uns vestidors i un edifici amb sales de formació. Segons ha sabut Cugat Mèdia, aquest projecte ja el coneixen, i veuen amb bons ulls, la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, la Federació Catalana d'Hoquei Herba i l'Ajuntament de Sant Cugat. Preguntat al consistori per aquesta proposta, la regidora d'Esports, Núria Escamilla, al programa 'Esport en Marxa' d'aquest dilluns, ha dit que 'el projecte està sobre la taula i s'ha d'estudiar'. Escamilla ha afegit que han de mirar la manera 'de fer-ho a través de la Federació Catalana d'Hoquei Herba'. El club santcugatenc presentarà tots els detalls d'aquesta iniciativa en una reunió formal amb l'Ajuntament prevista per mitjans d'octubre.

El projecte, si arriba a bon port, servirà perquè la Federació Catalana i l'Espanyola puguin disputar entrenaments i partits oficials, a més d'acollir competicions internacionals.

On s'ubicaria aquest equipament?

Els terrenys on està previst construir aquest projecte estan a tocar del camp de futbol 7 i del camp 2 d'hoquei herba del club santcugatenc, al costat de l'avinguda d'Europa, són de titularitat pública i es componen d'una superfície de 20.000 metres quadrats d'àrea verda sense edificar.

Gràfic de la superfície disponible de la parcel·la municipal

Gràfic de la superfície disponible de la parcel·la municipal / Foto: Cugat Mèdia / Font: Geoportal Sant Cugat


Reordenació urbanística

"Els terrenys són municipals i cal una reordenació urbanística que haurà de passar pel ple municipal per fer un canvi d'usos", ha explicat Núria Escamilla al programa 'Esport en Marxa".


Núria Escamilla

El pavelló tindria un ús per a l'hoquei sala. Cal valorar i estudiar el projecte amb la Federació Catalana d'Hoquei Herba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.