El DSV Club Voleibol Sant Cugat, Premi a la Millor Direcció Esportiva

El club santcugatenc és un dels referents del volei català i estatal

Altres

Publicat el 27/febrer per Joan Garcia

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha convertit en el guanyador del Premi a la Millor Direcció Esportiva a la 23a edició dels Premis Esport en Marxa. El club santcugatenc, organitzador de la Copa de la Reina, ha sumat diferents campionats de Catalunya i d'Espanya en diferents categories i nivells. El fet de treballar amb una metodologia concreta serveix per nodrir dels dos primers equips amb jugadores d'un alt nivell.


MIRA-HO A CUGAT TV

El DSV Club Voleibol Sant Cugat continua engrandint la seva història amb títols catalans i estatals de planter i també aportant jugadores a les seleccions nacionals i espanyoles. La Federació Espanyola ha reconegut, durant els dos darrers anys, en el millor club de base estatal. A més, el club ha organitzat la Copa de la Reina de 2023 en una edició que va situar el mapa del volei estatal a Sant Cugat.

El guardó l'ha recollit Salva Vendrell, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat, i Toni Alemany, director esportiu de l'entitat, i l'ha entregat Emma Ansola, presidenta del Consell d'Administració de Cugat Mèdia.

L'altra finalista ha estat el Club Handbol Sant Cugat pel subcampionat de lliga del primer equip de Nacional i la disputa, per primera vegada, de la fase d'ascens a Plata, i el campionat de lliga del filial.