Sant Cugat opta a ser la capital catalana de l'esport inclusiu i adaptat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha proposat la candidatura santcugatenca a la gala dels Premis Esport en Marxa

Foto de família final dels Premis Esport en Marxa / Foto: Ajuntament

Altres

Publicat el 28/febrer per Joan Garcia

'Volem que Sant Cugat esdevingui la capital catalana de l'esport inclusiu i adaptat', així de contundent s'ha mostrat el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, a la 23a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat Mèdia, aquest dimarts al vespre al Teatre-Auditori. Campuzano destaca 'que la ciutat té més de 15 projectes esportius inclusius i adaptats i ha de servir de referència a d'altres ciutats'. L'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat receptiu a la proposta i entoma el repte d'assolir aquesta distinció. L'esport inclusiu i adaptat ha estat l'eix central d'aquesta gala amb una taula rodona amb la participació de quatre esportistes amb diversitat funcional que han arribat a l'elit de l'esport com són Isidre Esteve, Carla Casals, Dani Nafría i Núria Marquès i l'actuació musical del grup musical Árboles Amarillos, format per persones amb diversitat funcional.


MIRA-HO A CUGAT TV

"Una gala inspiradora"


Sant Cugat té 15 iniciatives esportives d'esport inclusiu i adaptat i el reconeixement per la seva feina ha arribat aquest dimarts als Premis Esport en Marxa. La gala ha posat de manifest la gran força dels clubs esportius i les entitats socials per crear sinergies amb l'esport inclusiu i adaptat. "Ha estat una gala molt inspiradora, Sant Cugat és un exemple en aquest àmbit i volem que sigui el referent català", ha destacat Campuzano.

Sant Cugat accepta el repte


L'alcalde, Josep Maria Vallès, accepta el repte d'assumir la capitalitat catalana d'esport adaptat i inclusiu amb la complicitat dels clubs de la ciutat.




DECLARACIONS

Carles Campuzano

Sant Cugat é un gran potencial en esport inclusiu i adaptat. Volem que sigui la capital catalana d'aquesta modalitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Josep Maria Vallès

Busquem la col·laboració dels clubs esportius per assumir aquest repte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio