Arriba la 1a edició del torneig escolar per equips d'escacs de Sant Cugat el 26 de maig

El Club d'Escacs Dos Torres de Sant Cugat organitza aquesta competició

El club Dos Torres Sant Cugat organitza un torneig escolar a la nostra ciutat / Foto: Dos Torres

Altres

Publicat el 18/març per Joan Garcia

El Club d'Escacs Dos Torres de Sant Cugat organitza, amb la col·laboració de l'OMET, la 1a edició del Torneig Escolar per equips el diumenge 26 de maig a l'escola Joan Maragall. La competició es disputa amb el format de sistema suís amb una lligueta de sis rondes i guanyarà qui sumi més punts. L'entrega de trofeus i un dinar en acabar el torneig completen el cartell de la competició. La regidora d'Esports, Núria Escamilla, i el president del club santcugatenc. Ramon Puigneró, han presentat aquest divendres el torneig.

Les escoles,protagonistes


Les escoles de Sant Cugat inscriuran els seus equips, amb un mínim de 4 jugadors, i repartits en dues categories, la categoria Rei ( de 1er a 3r de primària ) i la categoria Reina ( de 4rt a 6è de primària ).

Inscriu-te AQUÍ

El club es prepara per al Català



El club santcugatenc prepara el Campionat de Catalunya individual el dissabte 23 de març a Cambrils. Una vintena de jugadors del club participaran en aquesta competició on Teo Molinero, guanyador de les fases prèvies del Vallès Occidental de sub8, i Nicolás García ( segon en el rànquing nacional sub10), parteixen com a favorits per a pujar al podi.