Tizón: 'Amb la Copa Intercontinental Sant Cugat torna a ser ciutat de referència'


  • Comparteix:

Xavier Tizón al programa 'Línia Directa' de Cugat.cat

Xavier Tizón al programa 'Línia Directa' de Cugat.cat

Sant Cugat serà la seu de la Copa Intercontinental de futbol 7 per a paralítics cerebrals a finals de juliol. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, a Cugat.cat, que a més ha reconegut que aquest esdeveniment posarà de nou Sant Cugat com a referent internacional. En l'últim 'Línia Directa', Tizón també ha assegurat que abans del 31de desembre entraran en mesa de contractació els concursos de les diferents concessions que ara estan prorrogades.



Sant Cugat acollirà del 27 de juliol fins el 10 d'agost una nova edició de la Copa Intercontinental 2013 per a persones amb paràlisi cerebral lleugera. Els 16 millors equips del món competiran per vuit places al Campionat del Món 2015. El regidor d'Esprots, Xavier Tizón, ha dit a Cugat.cat que s'està valorant quines instal·lacions del municipi poden acollir els diferents partits d'aquesta competició.


Xavier Tizón

Estem mirant si el Júnior pot ser una ubicació, la Guinardera segurament ho serà, la ZEM Jaume Tubau també. En les pròximes setmanes el comitè organitzador ha de valorar quines instal·lacions són adients.


Tizón també ha repassat altres temes de l'actualitat esportiva de Sant Cugat com el model esportiu de ciutat i els arranjaments previstos per aquest curs, així com l'estat dels concursos per a la gestió d'alguns equipaments municipals concessionats. El regidor d'Esport ha assegurat que per a principis de 2013 estaran resolts tots els concursos pendents, entre ells, el de les piscines i l'Oficina Municipal d'Esport per aTothom (OMET).



Xavier Tizón

Abans del 31 de desembre estaran a punt d'entrar en mesa de contractació per ser resolts a principis de 2013.



El concurs per a la gestió de les piscines municipals es troba en la fase final, a punt de resoldre's, segons Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.