Albert Staromiejski competirà a l'elit del karate continental


Temes relacionats

Staromiejski, quart al Campionat del Món de Goju Ryu ( 4/oct/10)


  • Comparteix:

Staromiejski serà l'únic representant santcugatenc a la competició

Staromiejski serà l'únic representant santcugatenc a la competició

Albert Staromiejski ha estat seleccionat per disputar a finals de setembre el Campionat d'Europa de Goju Ryu a Bucarest, Romania, amb el combinat estatal. El karateka serà l'únic representant santcugatenc en aquesta competició.

El membre del Club Karate Sant Cugat participarà en les dues modalitats de competició, kata i kumite. Actualment s'està recuperant d'una lesió que es va fer al Campionat Internacional d'Escaldes. En pocs dies està previst que comenci la preparació per a l'Europeu a les ordes del seu mestre, el sensei Salvador Álvarez. L'entrenador reconeix que el fet que el karateka canviï de categoria pot ser una dificultat, però creu que pot fer un salt qualitatiu important en aquests dos mesos.

Salvador Álvarez

Ha canviat de categoria i el físic dels esportistes europeus és molt potent i potser té més opcions en kumite. En dos mesos pot fer molts progressos.


Staromiejski ja sap què és competir al màxim nivell, ja que va assolir una quarta posició en el Mundial de Goju Ruy disputat a Portugal el 2010. El santcugatenc es concentrarà a finals d'agost al CAR de Granada amb alguns companys de la selecció estatal per afrontar de la millor manera possible l'Europeu de Bucarest, que dóna el tret de sortida el 27 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.