El sènior masculí del PHSC jugarà els dissabtes i el femení els diumenges


Temes relacionats

L'Ajuntament amplia l'horari dels pavellons de la rambla del Celler per partits oficials (18/jul/12)


  • Comparteix:

Imatge del pav2 de la rambla del Celler

Imatge del pav2 de la rambla del Celler

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és un dels clubs que es beneficiarà de l'obertura dels pavellons de la rambla del Celler els diumenges a la tarda la temporada que ve. L'ampliació horària per a l'ús de les instal·lacions modificarà els horaris dels primers equips del conjunt vermell-i-negre. El sènior masculí passarà a jugar els dissabtes a la tarda mentre que el femení ho farà els diumenges a la tarda.

L'obertura dels pavellons de la rambla del Celler els diumenges a la tarda servirà perquè el Patí Hoquei Club Sant Cugat suprimeixi el partit dels divendres a la nit del sènior masculí, i es puguin aprofitar aquestes hores pels entrenaments dels diferents conjunts de l'equip vermell-i-negre. Els sèniors masculins passaran de jugar els divendres a tres quarts de deu de la nit als dissabtes a dos quarts de nou del vespre.

El sènior femení s'aprofitarà de l'ampliació de l'horari per disputar els seus partits els diumenges a la tarda al pav 2 de la rambla del Celler en un horari encara per confirmar. El vicepresident del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Carles Pinto, destaca que l'ampliació servirà per ajudar l'entitat a encabir tots els seus equips sense problemes al pav 2.

Carles Pinto

Aquesta ampliació suposa que podrem jugar diumenge a la tarda. Tal i com estava muntat ara no cabien tots els equips.


Enguany el conjunt santcugatenc passarà a tenir 24 equips amb la creació d'un prebenjamí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.