El govern local i la concessionària reformulen la concessió per a l'equipament


  • Comparteix:

Josep Puig i Miquel Duran durant la roda de premsa de la signatura

Josep Puig i Miquel Duran durant la roda de premsa de la signatura

L'EMD de Valldoreix s'estalviarà més de 80.000 euros respecte el 2011 amb l'actualització del conveni amb l'empresa Eventing Sports Cinc, concessionària del Complex Esportiu Valldoreix. L'EMD passarà a pagar de 137.000 a 50.000 euros per la gestió del complex esportiu. Amb aquest nou marc, Eventing Sport Cinc assumirà les despeses de gas i electricitat de l'equipament, així com d'altres funcions de les instal·lacions. D'aquesta renovació en sorgeix també la construcció de quatre pistes de pàdel, la reforma dels vestidors i una millora de les condicions de la pista verda.

L'EMD de Valldoreix i l'empresa Eventing Sports Cinc han canviat el rumb de la seva relació amb l'actualització del conveni a través del qual Eventing Sports Cinc segueix sent la concessionària del Complex Esportiu de Valldoreix. Josep Puig, president de l'EMD, i un dels socis d'Eventing Sports Cinc, Miquel Duran, han assegurat que el conveni iniciat el 2003 no complia amb les condicions exigides, i des de juny de l'any passat ja es va començar a plantejar una reformulació de la relació. Amb aquesta actualització, Eventing Sports Cinc assumeix la titularitat del consum de gas i electricitat, mentre que el govern de Valldoreix s'encarrega de la despesa de l'aigua, això sí, fins a una quantitat determinada. Aquesta i d'altres despeses que passa a suportar l'empresa concessionària suposarà per a l'EMD l'estalvi de més de 80.000 euros. Al 2011 l'ens local va gastar 137.000 euros per la gestió de l'equipament, mentre que per al 2012 la despesa serà de 50.000 euros. El president de l'EMD, Josep Puig, agraeix l'actitud de l'empresa concessionària en la negociació i subratlla l'estalvi que suposa aquest nou marc de concessió.

Josep Puig

Suposa un estalvi, en aquest nou conveni hem arribat a una xifra de 50.000 euros, i agraïm sobretot la voluntat d'Eventing Sports Cinc.


A nivell d'infraestructures l'acord també presenta novetats. Duran ha anunciat que hi haurà una reforma dels vestidors i en les instal·lacions elèctriques, una millora de la pista verda amb la qual es vol recuperar aquesta part de la instal·lació i la construcció de quatre pistes de pàdel amb què es vol fomentar la pràctica d'aquest esport. A més, Miquel Duran, assegura que les novetats poden arribar abans dels terminis marcats.

Miquel Duran

Millorarem els serveis a través de la reforma de vestidors, jo crec que si aconseguim el finançament pot estar feta abans que el conveni estableix.


Un darrer cànon que ha assumit Eventing Sports Cinc han estat els cursos de natació per a l'escola Ferran i Clua i l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI). L'acte de signatura del conveni s'ha dut a terme aquest divendres a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.