El programa ITTF 2012 World Hopes Team se cita al CAR

Iván Pérez és un dels palistes que es troba entrenant al CAR / Font: Alicantetm.es

Altres

Publicat el 16/ago/12 per Dani Aguilà

Un grup de joves palistes de l'ITTF 2012 World Hopes Team, projecte que agrupa les promeses mundials del tennis taula, se citen durant deu dies al CAR de Sant Cugat per preparar el Euro Mini Championships que es disputa a Schiltigheim, França. La preparació va començar diumenge passat i durarà fins dilluns que ve, dia en què comença el campionat europeu.

El grup el formen joves palistes de tot el món. Nord-americans, egipcis, lituans, canadencs i també cinc espanyols, com l'alacantí Iván Pérez. La formació és tant per categoria masculina com per femenina. Pel que fa l'staff tècnic, el seleccionador canadenc Dejan Papic i el d'Hongria Zita Pidl són els encarregats d'aquest projecte formatiu, entrenadors que han destacat l'alt nivell dels espàrrings que tenen en aquesta edició les joves promeses: palistes de la talla de Jesús Cantero, internacional amb Espanya i que no va poder accedir als Jocs Olímpics de Londres per una lesió, practicarà amb els membres de ITTF 2012 World Hopes Team.

L'activitat, organitzada per la Federació Internacional de Tennis Taula, pretén detectar nous talents i fer-ne un seguiment per veure'n l'evolució. Durant aquests dies els nois i noies duran a terme dues sessions diàries, a excepció de dimecres, festiu, i divendres a la tarda, quan hi haurà descans.