El tennista Juan Lizariturry guanya el seu primer torneig professional

Juan Lizariturry es proclama campió de l'ITF Futures de Kokta

El tennista resident a Sant Cugat i soci del Club Tennis Natació Sant Cugat Juan Lizariturry ha guanyat el seu primer torneig com a professional a l'ITF Futures de Kotka, a Finlàndia. El basc s'ha imposat a la final a l'estonià Vladimir Ivanov en dos sets (6-1 i 7-6).

Després de patir un accident de trànsit en què va quedar malmés d'un genoll que el va tenir fora de les pistes durant gran part de la temporada, Lizariturry s'ha recuperat perfectament d'aquesta lesió i ha aconseguit el seu primer títol com a tennista professional. El basc s'ha endut l'ITF Futures de Kokta, a Finlàndia, després de guanyar la final per un clar 6-1 en el primer set i 7-6 en el segon, amb un resultat molt ajustat en el tie break després d'anar guanyant el set per cinc jocs a dos. Aquesta és la tercera final que ha jugat Lizariturry. Abans havia caigut a Gandía i Xàtiva. Amb aquest triomf, el tennista resident a Sant Cugat ha obtingut un premi de 10.000 dòlars. Pel que fa al torneig de Finlàndia, Lizariturry considera que és un dels millors campionats que ha disputat com a tennista.

Juan Lizariturry

He estat dues setmanes i he pogut guanyar el torneig. Una llàstima que no estigués la meva família, tot i que em van seguir per internet.

Respecte la lesió al genoll, Lizariturry ha explicat que va ser un moment difícil, tot i que va afrontar la recuperació amb confiança i motivació.

Han estat uns mesos durs, però m'he recuperat. Vaig perdre posicions en el rànquing, però m'he recuperat molt bé i torno a estar a bon nivell.

Ara Lizariturry viatjarà a Santander per jugar un torneig de 15.000 dòlars, després una altra competició a Oviedo i finalment acabarà amb un campionat a Portugal.