Tizón: 'Els arranjaments d'instal·lacions, prioritat principal del mandat'

El regidor d'Esports, Xavier Tizón

Altres

Publicat el 29/ago/12 per Joan Garcia

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la principal prioritat del mandat és l'arranjament de les instal·lacions actuals descartant la possibilitat de construir nous equipaments. Els arranjaments de la ZEM de Can Magí i del gimnŕs de l'escola Catalunya s'iniciaran a partir de la setmana vinent i estaran finalitzats abans del Nadal segons Tizón. El regidor d'Esports també ha avançat que el nou camp de gespa artificial de la ZEM de la Guinardera ja estŕ operatiu i que el Club Rugby Sant Cugat ja pot entrenar-se a la nova instal·lació.

Nova temporada i nous reptes per als clubs i també per la regidoria d'Esports que encapçala Xavier Tizón. Tizón, en una entrevista a Cugat,cat, ha explicat que la prioritat principal del seu mandat és l'arranjament dels equipaments ja existents. La gespa artificial de la ZEM de Can Magí serŕ la primera actuació que es durŕ a terme arrancant les arrels dels pollancres que estan afectant al terreny de joc. Paral·lelament també s'arranjarŕ el gimnŕs de l'escola Catalunya. Aquestes dues obres s'iniciaran al setembre i estŕ previst que finalitzin abans de Nadal segons Tizón.

Xavier Tizón

Els arranjaments de la ZEM de Can Magí i del gimnŕs de l'escola Catalunya són prioritaris per a l'ŕrea d'Esports.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tizón també ha parlat del nou camp de gespa artificial que ja estŕ finalitzat i que únicament estŕ pendent d'homologació per part de la federació espanyola de rugbi. El regidor d'Esports ha avançat que la instal·lació ja es pot utilitzar a ple rendiment i que no hi haurŕ inauguració oficial.

Xavier Tizón

El camp ja es pot utilitzar, tot i que falta la homologació definitiva.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta nova instal·lació serŕ utilitzada únicament pel Club Rugby Sant Cugat. En canvi, l'antic camp de la Guinardera tindrŕ com a usuaris Pericos de Sant Cugat, el mateix Rugby Sant Cugat, en algunes franges, i el Valldoreix Club de Futbol, perň només per als entrenaments. L'equip valldoreixenc seguirŕ jugant els seus partits a Vallvidrera.