Conesa: 'La ZEM de la Guinardera potenciarà l'esport santcugatenc'

Altres

Publicat el 30/ago/12 per Joan Garcia

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la ZEM de la Guinardera potenciarà l'esport santcugatenc amb la construcció del nou camp poliesportiu de gespa artificial que des d'aquest dijous serà utilitzat exclusivament pel Club Rugby Sant Cugat. Conesa ha fet aquestes manifestacions en una visita al nou equipament esportiu.

El camp té una superfície de 8.900 metres quadrats i ha tingut un cost de més de 425.000 euros. Un equipament exclusiu per al Club Rugby Sant Cugat. Aquest fet farà que el camp de gespa artificial on fins ara jugava l'entitat santcugatenca sigui utilitzat per una nova entitat, el Club de Futbol Valldoreix, únicament per a entrenaments, i dos clubs més que ja en feien ús, Pericos de Sant Cugat i el mateix Club Rugby Sant Cugat en algunes franges. L'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que aquest nou equipament potenciarà l'esport de la nostra ciutat. La ZEM de la Guinardera té dos camps de gespa artificial i les pistes d'atletisme.

Mercè Conesa

Per a nosaltres és una inversió molt important. Aquest equipament potenciarà l'esport de la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha reconegut que durant aquest mandat serà difícil construir nous equipaments i que apostaran pels arranjaments d'instal·lacions ja existents. Les primeres actuacions seran aquest setembre amb el gimnàs de l'escola Catalunya i la gespa artificial de la ZEM de Can Magí malmesa per les arrels dels pollancres situats al voltant del camp.