El golfista resident a Sant Cugat arriba colíder al KLM Open


  • Comparteix:

Larazábal al KLM Open d'enguany

Larazábal al KLM Open d'enguany

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal podria guanyar el segon títol de l'any, el primer de l'European Tour, si supera a la mànega d'aquest diumenge, l'última del KLM Open d'Holanda, a Scott Jamieson, Graeme Storm i al també espanyol Gonzalo Fernández-Castaño. Els quatre jugadors comparteixen lideratge i el desempat en aquesta última volta determinarà qui és el campió. Larrazábal s'ha col·locat colíder després d'una gran tercera targeta on ha fet sis cops sota par i ha escalat quatre posicions.

Larrazábal ha anat de menys a més en aquest torneig holandès, corresponent a la temporada d'enguany de l'European Tour, amb una targeta de 69 cops els primer dia, 65 el segon i una excel·lent mànega de 64, amb cinc birdies, en aquesta tercera jornada, amb la qual ha arribat al colideratge, que ostentava l'anglès Graeme Storm. No obstant això, Larrazábal no ha estat l'únic que ha aconseguit empatar Storm. Scott Jamieson i l'espanyol Gonzalo Fernández-Castaño seran els rivals, juntament amb Storm, contra els quals el golfista resident a Sant Cugat haurà de lluitar per endur-se el títol en una emocionant darrera jornada aquest diumenge.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.