Obertes les inscripcions per als cursos d'adults i gent gran de l'OMET


  • Comparteix:

Com cada any l'OMET ofereix diversos cursos per a gent de totes les edats

Com cada any l'OMET ofereix diversos cursos per a gent de totes les edats

Les inscripcions per apuntar-se als cursos d'activitat física per adults i per a la gent gran que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET) s'obren a partir d'aquest dimecres i comencen dilluns de la setmana vinent. Pel que fa als cursos monogràfics les inscripcions es poden formalitzar a partir del dilluns de la setmana vinent i s'iniciaran l'1 d'octubre. Els interessats poden inscriure´s les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Cubertin 5.

Gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, tonificació, running, ritmes llatins tai-xi i pilates entre d'altres són les activitats que realitzaran els participants en els cursos per a majors de 16 anys. Per als més grans, els de 65 anys, hi haurà gimnàstica de manteniment, tai-xi i ritmes llatins. Tant els cursos de majors de 16 anys com els de majors de 65, arrencaran la setmana que ve.
D'altra banda, els cursos monogràfics, que són per majors de 16 anys, tindran com a activitats principals el ioga per a embarassades, ioga per a nadons, iniciació al pàdel i com a novetat d'enguany el hip hop substiturà el Bollywood. Aquests cursos començaran l'1 d'octubre i acabaran el 21 de desembre ja que són trimestrals. Per tant tindran unes sessions d'entre vuit i 12 classes.


Per inscriure's en qualsevol d'aquests cursos s'ha de fer a les oficines de l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.