Els equips de Valldoreix es presenten conjuntament durant la Festa Major

Altres

Publicat el 15/set/12 per Pedro Miserachs

Els equips de futbol, d'handbol, de natació sincronitzada i de boccia de Valldoreix s'han presentat davant els aficionats al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat que tots aquests equips porten el nom de Valldoreix i els hi ha demanat, a més d'èxits esportius, que siguin un exemple d'esportivitat.

Els quatre clubs que han participat de la presentació conjunta han estat el Valldoreix FC, l'Handbol Valldoreix, el Natació Sincronitzada i l'ASDI Sant Cugat. A l'acte han participat el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, els diferents vocals de l'EMD i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania de Sant Cugat, Susanna Pellicer.

Josep Puig, que ha remarcat el repte de construir un camp de futbol, creu que són tant importants els resultats com l'esportivitat en el joc d'aquests equips.

Josep Puig

Fer esport és important i amb el nom de Valldoreix encara més. És per això que els demanen que ho facin amb correcció i esportivitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Handbol Valldoreix és el conjunt que més ha canviat, tenint entrenador nou, Àlex Lozano en substitució de Dani Lara, i amb alguns canvis a la plantilla. Pel que fa al Valldoreix FC, continua amb els seus 11 equips i amb l'objectiu de l'ascens del sènior A a Tercera Catalana. Les noies de la natació sincronitzada es divideixen en dos grups, majors i menors de 12 anys i són una vintena de nedadores. I en boccia, dins d'ASDI Sant Cugat, l'Àlex Trullàs, es un dels més destacats de la mitja dotzena de jugadors del club.