Tibau confirma que el Consell Superior de l'Esport pagarà part del deute amb el CAR


Temes relacionats

Fontseré: 'El govern espanyol ha de pagar el deute que té amb el CAR' (21/ago/12)

El govern espanyol deu al CAR 10,7 milions i la Generalitat se'n fa càrrec (14/ago/12)


  • Comparteix:

Ivan Tibau

Ivan Tibau

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha confirmat a 'la Xarxa' que el Consell Superior de l'Esport pagarà la meitat dels 10,7 milions d'euros que deu al CAR en concepte de la construcció del nou mòdul esportiu, el manteniment de la instal·lació i la manutenció dels esportistes. Tibau ha agraït al president del Consell Superior de l'Esport, Miguel Cardenal, que hagi introduït aquesta partida en el pressupost de l'any vinent.

Ivan Tibau ha concedit una entrevista al programa 'Esports en Xarxa' on ha repassat l'actualitat esportiva. Tibau ha parlat del CAR i d'una molt bona notícia per al centre. Segons Tibau, el Consell Superior de l'Esport pagarà la meitat del deute amb el CAR a través dels pressupostos per a l'any vinent. Declaracions a 'Esports en Xarxa'.

Iván Tibau

Estem molt contents perquè el CAR veu reconeguda la seva feina.


El deute del govern espanyol amb el CAR és de 10,7 milions d'euros, el 50% del qual quedarà eixugat l'any vinent. Tibau vol agrair l'esforç i el compromís de Miguel Cardenal amb el centre de la nostra ciutat.

Iván Tibau

Agraeixo l'esforç i el compromís de Cardenal amb el CAR.


Tibau ha destacat la importància del CAR ja que el 40% de les medalles aconseguides, per la delegació espanyola a Londres, han estat d'esportistes residents al centre santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.