Tibau confirma que el Consell Superior de l'Esport pagarà part del deute amb el CAR

Ivan Tibau

Altres

Publicat el 15/set/12 per Joan Garcia

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha confirmat a 'la Xarxa' que el Consell Superior de l'Esport pagarà la meitat dels 10,7 milions d'euros que deu al CAR en concepte de la construcció del nou mòdul esportiu, el manteniment de la instal·lació i la manutenció dels esportistes. Tibau ha agraït al president del Consell Superior de l'Esport, Miguel Cardenal, que hagi introduït aquesta partida en el pressupost de l'any vinent.

Ivan Tibau ha concedit una entrevista al programa 'Esports en Xarxa' on ha repassat l'actualitat esportiva. Tibau ha parlat del CAR i d'una molt bona notícia per al centre. Segons Tibau, el Consell Superior de l'Esport pagarà la meitat del deute amb el CAR a través dels pressupostos per a l'any vinent. Declaracions a 'Esports en Xarxa'.

Iván Tibau

Estem molt contents perquè el CAR veu reconeguda la seva feina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El deute del govern espanyol amb el CAR és de 10,7 milions d'euros, el 50% del qual quedarà eixugat l'any vinent. Tibau vol agrair l'esforç i el compromís de Miguel Cardenal amb el centre de la nostra ciutat.

Iván Tibau

Agraeixo l'esforç i el compromís de Cardenal amb el CAR.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tibau ha destacat la importància del CAR ja que el 40% de les medalles aconseguides, per la delegació espanyola a Londres, han estat d'esportistes residents al centre santcugatenc.