Els Badalona Dracs de Benmayor aspiren a guanyar tots els títols


  • Comparteix:

David Benmayor amb els Badalona Dracs

David Benmayor amb els Badalona Dracs

El jugador de futbol americà santcugatenc dels Badalona Dracs, David Benmayor, ha iniciat la temporada amb el conjunt badaloní. Els Badalona Dracs, que l'any passat es van quedar a les semifinals de la lliga, són un ferm candidat al títol, però abans disputaran la Copa Catalunya i la Copa d'Espanya.

El conjunt de David Benmayor disputa la Lliga Nacional amb cinc equips més, tots amb opcions d'aconseguir el títol en una lliga molt igualada. Benmayor considera que el seu equip és molt fort i valora la presència de membres de l'equip juvenil que l'any passat ho van guanyar tot.

David Benmayor

La nostra lliga és molt competitiva i tothom la pot guanyar. L'equip té un nucli de jugadors joves molt bons que pugen.


El Badalona Dracs disputarà a partir del gener la Lliga Nacional enfrontant-se a L'Hospitalet Pioners, el València Firebats, els Osos de Madrid, las Rozas Black Demons i el València Giants. El conjunt de Benmayor acumula cinc campionats i cinc subcampionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.