La Federació Espanyola de Tennis subvenciona de nou l'ITF del CTNSC


  • Comparteix:

Imatge de l'edició del 2011 / Font: CTNSC

Imatge de l'edició del 2011 / Font: CTNSC

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) organitza del 8 al 13 d'octubre l'ITF que enguany es disputarà en categoria femenina, quedant exclosa la masculina. El torneig tindrà uns premis de 25.000 dòlars gràcies als patrocinadors i a la subvenció de la Federació Espanyola de Tennis, convertint-se en un dels més importants a nivell estatal.

Abans de l'inici del torneig, els dies 6 i 7 d'octubre es disputaran unes eliminatòries prèvies amb 64 tennistes de les quals es classificaran vuit. Aquestes passaran al quadre final que sumades a la resta de tennistes donaran lloc a un quadre de 32 participants. A l'edició anterior hi van participar algunes jugadores situades entre el 180 i 200 del rànquing WTA i s'espera que enguany es tornin a reunir jugadores d'aquest nivell.

El club santcugatenc ha obtingut per segon any consecutiu una subvenció de la Federació Espanyola de Tennis que ha engegat un programa per potenciar el tennis femení. Aquest fet ha possibilitat l'organització del torneig en una època que com afirma el gerent del CTNSC, Francesc Costa, és un èxit en un context en què moltes competicions se suspenen arreu de l'estat.

Francesc Costa

Actualment és dels torneigs més importants perquè s'estan suspenen molts per falta de patrocinadors i subvencions.


Dijous de la setmana vinent tindrà lloc la presentació oficial del torneig a les instal·lacions del CTNSC a partir de les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.