La UESC de tennis taula inicia el curs contra un dels favorits, el CTT Borges


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del primer equip de la UESC (dreta) / Font: Uesc Tennis Taula

Imatge d'arxiu del primer equip de la UESC (dreta) / Font: Uesc Tennis Taula

El primer equip de la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) debuta d'aquí a dos caps de setmana al grup 3 de Primera Nacional a la pista d'un dels conjunts més potents de la categoria, el CTT Borges, recent descendit de Divisió d'Honor. Ara bé, els santcugatencs es marquen un objectiu clar, que passa per deixar de ser un equip ascensor i consolidar-se a Primera Nacional, tercera categoria estatal del tennis taula. La tripleta del primer equip la seguirà formant Josep Antón, Enric Bosch i Fran Castillo.

La UESC torna de nou a Primera Nacional, categoria que ha disputat durant set de les últimes deu temporades, tot i que en els darrers anys ha actuat més com un equip a cavall de Primera a Segona que com un conjunt consolidat en aquesta competició de tercer nivell estatal. És per això que l'objectiu per enguany dels santcugatencs passa per assentar-se a la categoria, no tornar a descendir com ho van fer fa dos anys. Una fita que, com assegura el palista de l'entitat santcugatenca Josep Antón, l'equip té molt interioritzat.

Josep Antón

Ens hem convertit en un equip ascensor, i aquest any tenim l'objectiu clar, intentar mantenir la categoria.


Una primera tripleta que segueix comptant amb els artífexs de l'ascens, el mateix Josep Antón, Enric Bosch, ambdós formats a la UESC, i Fran Castillo, que ja duu vuit anys amb el club. La pretemporada per als santcugatencs ha estat profitosa, com ho demostra la segona posició d'Antón a l'Open d'El Prat, en què va caure a la final amb un dels rivals a la jornada inaugural, Albert Soler, del CTT Borges, tot i tenir el santcugatenc una pilota de partit. Una primera jornada que enfronta la UESC amb, com assegura Antón, un dels equips més forts de la categoria.

Josep Antón

Ens coneixem bé, som vells coneguts, és un dels favorits amb Ripollet i Premià de Mar, però val a dir que no veiem cap equip que sigui impossible guanyar.


Un dia després de la primera jornada que enfrontarà UESC i CTT Borges l'entitat santcugatencs durà a terme el 2on Torneig de Tennis de Taula per a No Federats, una competició de caràcter popular que donarà el tret de sortida a les 10 del matí al pav1 de la rambla del Celler. El torneig es dividirà en tres categories, infantil, juvenil i sènior, i en les edats de promoció, les infantil i juvenil, els campions s'enduran un trimestre gratuït a l'escola de tennis taula de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.