El Club Karate Sant Cugat s'entrena als passadissos del Pav-3


  • Comparteix:

Karateques santcugatencs s'entrenen als passadissos del pav-3/ Font: Club Karate Sant Cugat

Karateques santcugatencs s'entrenen als passadissos del pav-3/ Font: Club Karate Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat ha vist modificat els horaris d'utilització de la Sala d'Arts Marcials respecte la temporada passada sense cap avís previ per part de la regidoria d'Esports segons la directiva del club santcugatenc, Lourdes Llorente. Aquest fet ha propiciat que els karateques santcugatencs s'entrenin dilluns, dimecres i divendres als passadissos del pav 3 de la rambla del Celler. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, titlla d''irresponsabilitat absoluta' aquesta mesura i diu que els de dilluns, dimecres i divendres no eren horaris consolidats i sí puntuals.

El club santcugatenc utilitzava la temporada passada de la Sala d'Arts Marcials des de dilluns fins diumenge. Els karateques de nivell més avançat s'entrenaven dilluns, dimecres i divendres en una franja intermitja entre els que practiquen judo i jiu-jitsu. Aquesta nova temporada, el club santcugatenc no pot disposar de la instal·lació ni dilluns, ni dimecres, ni divendres. Aquest fet ha provocat que els karateques que preparen campionats importants s'hagin d'entrenar als passadissos del pav-3 de la rambla del Celler segons la directiva del Club Karate Sant Cugat, Lourdes Llorente.

Lourdes Llorente

Els nostres karateques s'estan entrenant als passadissos del pavelló.


Per la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón ha qualificat d'irresponsabilitat absoluta el fet d'entrenar-se al passadís del pav 3 i assegura que tenen els mateixos horaris que la temporada passada ja que els de dilluns, dimecres i divendres no estaven consolidats.



Xavier Tizón

Considero que estan fent un exercici d'irresponsabilitat absoluta. Tenen els mateixos horaris que l'any passat. L'any passat comptaven amb uns horaris provisionals que feien servir per entrenaments puntuals.




Tant Llorente com Tizón han manifestat la voluntat de trobar una solució a la situació actual.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Irresponsable es tancar la seu del Club Karate Sant Cugat i donar l'ordre de canviar el pany de la porta. Tothom sap que als passadissos del PAV3 entrenen totes les entitats per tal de poder guanyar espai i temps, escalfen la UESC, FSSC, CHSC etc...

Salvador Álvarez. Enviat el 20/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.