El fisio de l'espanyola de voleibol, David Díaz, té el repte d'acabar la Mitja


  • Comparteix:

David Díaz Cueli a la Mitja Marató de Santcugat representant a la selecció espanyola de voleibol/ Font: Elsextoset.blogspot.com

David Díaz Cueli a la Mitja Marató de Santcugat representant a la selecció espanyola de voleibol/ Font: Elsextoset.blogspot.com

La Mitja Marató de Sant Cugat comptarà amb la participació de tres membres del cos tècnic de la selecció espanyola de voleibol. David Díaz Cueli, Juan Alonso Fernández-Coppel i Jorge Rodríguez són els tres valents que participaran aquest diumenge a la 29a edició de la prova santcugatenca, juntament amb metges, entrenadors i altres preparadors de l'equip espanyol de volei.

Malgrat alguns dels membres del cos tècnic de la selecció espanyola de voleibol mai abans havien participat en una competició del caire de la Mitja Marató de Sant Cugat, David Díaz Cueli, Juan Alonso Fernández-Coppel i Jorge Rodríguez han decidit inscriure's-hi.

Díaz Cueli, preparador físic de la selecció espanyola de voleibol, opina que per ser un professional de l'àmbit de les ciències de la salut, participar a la Mitja Marató és un repte quasi personal.

David Díaz

És un repte personal. Som persones de l'ambient de les ciències de la salut i per a nosaltres l'activitat física és molt important. És un repte quasi personal.


Díaz Cueli afirma que seria positiu no tan sols acabar-la, sinó aspirar a una posició modesta.

David Díaz

M'agradaria no tan sols acabar-la, sinó alguna cosa més, ja que seria molt maco. No anirem pas caminant.


El preparador físic afirma que el fet que la selecció espanyola de voleibol hagi anat tantes vegades a entrenar-se al CAR de Sant Cugat facilita la decisió dels tres valents del cos tècnic i els seus companys de voler participar a la Mitja Marató.

Els representants de la selecció espanyola de voleibol lluiran una samarreta representativa per tal que els participants i el públic els identifiquin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.