La Coordinadora vol que el Consell Sectorial d'Esports tingui més utilitat


  • Comparteix:

Primera reunió de la temporada de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Primera reunió de la temporada de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha inagurat la nova temporada amb la primera reunió on s'ha posat en dubte el paper del Consell Sectorial d'Esports segons la presidenta de la plataforma, Lourdes Llorente. Llorente creu que l'Ajuntament no ha fet un bon ús ni del Consell ni tampoc de la Coordinadora per tractar els temes del dia a dia de l'esport santcugatenc.

El Club Muntantenyc, el Karate Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat han participat a la primera reunió de la nova temporada de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Un dels temes tractats és la funció del Consell Sectorial d'Esports. Llorente creu que no s'ha fet un bon ús d'aquest òrgan.

Lourdes Llorente

Hi ha temes esportius que no han passat ni pel Consell ni tampoc per la Coordinadora.


Llorente també ha destacat que l'ordre del dia del Consell Sectorial d'Esports, d'aquest dimarts, està buit de contingut. La falta de seguretat als vestidors de la ZEM de la rambla del Celler, on l'Handbol Sant Cugat ha patit diferents robatoris els darrers dies, també ha estat un dels temes destacats de la reunió. Llorente també ha confirmat a Cugat.cat que la Coordinadora estarà present a la Festa Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.