El CKSC recupera tots els entrenaments a la sala d'Arts Marcials


  • Comparteix:

Imatge de la sala d'Arts Marcials durant una sessió d'entrenament / Font: Facebook

Imatge de la sala d'Arts Marcials durant una sessió d'entrenament / Font: Facebook

El Club Karate Sant Cugat, que la setmana passada va ocupar els passadissos del pav 3 per entrenar-se com a mesura de protesta davant els nous horaris atorgats per la regidoria d'Esports, torna a la sala d'Arts Marcials a fer tots els entrenaments, segons informa el club. Després d'una reunió a l'Ajuntament amb, el cap d'àmbit de gestió de Serveis a les persones, Xavier Fornells, i el Coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira, el president de l'entitat, Miguel Vega i la secretaria del club, Lourdes Llorente, ambdues parts han arribat a aquest acord. El retorn a la sala es pot produir aquest dimecres.

L'àrea d'Esports de l'Ajuntament i el Club Karate Sant Cugat han arribat a un acord perquè el club santcugatenc torni a disposar de la sala els dilluns, dimecres i divendres, com feia la temporada passada. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, reconeix que l'Ajuntament no havia recollit l'ampliació horària sol·licitada per l'entitat per falta de consens, però ara l'acord hi és.

Xavier Tizón

No estàvem acollint la demanda d'ampliació d'horaris del club. Per arribar a un acord hem posat uns condicionants que el CKSC està disposat a acceptar.


Per la seva banda, la secretaria del CKSC, Lourdes Llorente, es congratula pel resultat de la reunió.


Lourdes Llorente

La reunió ha anat molt bé. He de suposar que demà mateix s'obrirà la sala.



El Club Karate Sant Cugat i l'Ajuntament han consensuat els nous horaris per aquesta temporada i els practicants de kàrate podran entrenar-se a la sala d'Arts Marcials com feien la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.