Olivier (CMSC): 'Anar als Jocs Olímpics seria un somni fet realitat'


  • Comparteix:

Olivier formarà part de l'equip espanyol de gimnàstica rítmica / Font: Facebook

Olivier formarà part de l'equip espanyol de gimnàstica rítmica / Font: Facebook

La gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Gemma Olivier, escollida per formar part de l'equip espanyol de gimnàstica rítmica s'incorporarà als entrenaments del CAR de Madrid a partir del mes d'octubre. La santcugatenca, que de moment formarà part del conjunt reserva, assegura en una entrevista a Cugat.cat que anar als Jocs Olímpics seria un somni fet realitat, però que ha de treballar molt per aconseguir-ho.

La santcugatenca Gemma Olivier ha estat escollida per formar part de l'equip espanyol de gimnàstica rítmica a partir del mes d'octubre. Olivier, que s'entrena al CAR de Sant Cugat i representa el CMSC, formarà part del conjunt reserva per, en un futur, arribar a disputar uns Jocs Olímpics. La gimnasta Gemma Olivier explica a Cugat.cat l'emoció de saber que era l'escollida per formar part de l'equip espanyol.

Gemma Olivier

Em vaig emocionar molt perquè és un somni fet realitat. Estic molt contenta. La meva entrenadora em va dir que m'havien escollit a mi.


Olivier assegura que li agrada disputar competicions per conjunts perquè sent el suport de les seves companyes i que l'aparell on està més còmode és el cèrcol. La gimnasta es traslladarà al CAR de Madrid on s'entrena l'equip espanyol i allà es trobarà amb Marina Fernàndez, santcugatenca que també forma part del conjunt espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.