La UESC de tennis taula s'estrena amb derrota a Primera Nacional


  • Comparteix:

Els palistes santcugatencs han mostrat una bona imatge

Els palistes santcugatencs han mostrat una bona imatge

La UESC de tennis taula perd (4-2) contra el Les Borges Blanques B a la primera jornada de la Primera Nacional tot i plantar cara a un dels equips més potents de la categoria. Els palistes santcugatencs han igualat un 2 a 0 en contra, però han perdut el partit decisiu fet que ha provocat la derrota.

La UESC de tennis taula ha tornat de les Borges Blanques amb una derrota en el seu debut a Primera Nacional, però amb bones sensacions en tractar-se d'un dels rivals més forts de la temporada. Francesc Castillo i Josep Antón han perdut els dos primers partits davant el segon i primer millors jugadors lleidatans, però Enric Bosch ha escurçat distàncies davant el rival més fluix i el mateix Josep Antón ha igualat el partit en vèncer el segon millor jugador del Les Borges Blanques B. En el partit decisiu, Francesc Castillo ha perdut davant el rival més assequible i Enric Bosch tampoc ha pogut amb el número 1 local tancant el resultat final amb un 4 a 2. El palista de la UESC Francesc Castillo lamenta la derrota, però considera que han deixat una bona imatge.

Francesc Castillo

Hem competit contra un dels millors equips del grup i realment hem tingut opcions de guanyar, així que tornem contents.


El proper rival de la UESC de tennis taula serà el Gimnàstic de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.