Paper discret d'Agustí Domingo mentre que Ivó Giner no passa tall


  • Comparteix:

El santcugatenc Agustí Domingo finalitza el Challenge de Catalunya en 40a posició amb 4 cops sota el par

El santcugatenc Agustí Domingo finalitza el Challenge de Catalunya en 40a posició amb 4 cops sota el par

Els golfistes santcugatencs Agustí Domingo i Ivó Giner finalitzen el Challenge de Catalunya amb una actuació discreta. Domingo acaba en la 40a posició amb quatre cops sota el par i Giner ho fa en la 113a després de firmar un resultat final de sis cops sobre el par. El guanyador del torneig ha estat el nord-americà Brooks Koepka, que ha finalitzat el campionat amb 16 cops sota el par.

Tot i finalitzar dues voltes amb un resultat sota par, Agustí Domingo ha quedat allunyat de les posicions capdavanteres de la classificació. Una primera volta de 70 cops, una segona de 69 i l'última de 73 han situat a Domingo en la 40a posició, amb quatre cops sota el par del Challenge de Catalunya, que s'ha disputat al Golf La Graiera, a Calafell. Tot i això, el santcugatenc ha guanyat 928 euros. En canvi, qui no ha tingut la mateixa sort ha estat el també santcugatenc Ivó Giner, que ha finalitzat en la 113a posició. En la primera volta Giner ha acabat amb 77 cops, mentre que a la segona ho ha fet amb 73, firmant un resultat final de 150 cops. Una marca que no ha permés a Giner superar el tall i disputar la tercera volta.

Qui s'ha endut el gat a l'aigua ha estat el nord-americà Brooks Koepka, que ha firmat una targeta de 16 cops sota el par. Koepka ha realitzat 68 cops a la primera volta, 67 a la segona i 65 a la tercera. Amb aquest triomf el golfista americà, que fa poc temps que és jugador professional, ha obtingut un premi de 25.600 euros. Segon ha estat l'italià Alessandro Tadini, amb 13 sota el par, i tercer ha finalitzat l'anglés Robert Dinwiddie, amb 12 sota el par.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.