El nou camp de la Guinardera s'inaugurarà el 27 d'octubre


  • Comparteix:

Imatge de la ZEM de la Guinardera

Imatge de la ZEM de la Guinardera

El nou camp poliesportiu de la ZEM de la Guinardera s'inaugurarà el penúltim diumenge d'aquest mes amb el partit entre el Club Rugby Sant Cugat i el Barça corresponent a la segona jornada de la Divisió d'Honor B segons el president de l'entitat, Joan Pradas. L'alcaldessa, Mercè Conesa, assistirà al matx i donarà per estrenada aquesta nova instal·lació.

Inauguració de luxe de la nova gespa de la ZEM de la Guinardera. El partit de la Divisió d'Honor B que enfrontarà el Club Rugbi Sant Cugat i el Barça serà, a més d'un esdeveniment esportiu d'alt nivell, una jornada d'enhorabona pel rugbi de la ciutat que estrenarà la nova gespa de la ZEM de la Guinardera. El president del club, Joan Pradas, confirma la notícia.

Joan Pradas

El 21 d'octubre juguem contra el Barça i l'alcaldessa vindrà a la inauguració oficial de la gespa. És un acte més polític que esportiu.


El matx entre el Club Rugby Sant Cugat i el Barça es disputarà el penúltim diumenge d'aquest mes amb horari per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.