Rugbi i xerrades per al 25è aniversari del Club Rugbi Sant Cugat


  • Comparteix:

Veterans del Rugby Sant Cugat

Veterans del Rugby Sant Cugat

Els veterans del Club Rugby Sant Cugat se sumen als actes de celebració del 25è aniversari de l'entitat amb un triangular i una xerrada a la Casa de Cultura. La competició enfrontarà els equips veterans del BUC, del Barça i del Club Rugbi Sant Cugat mentre que l'acte tractarà la relació de la gent gran amb l'esport. El triangular es disputarà l'últim cap de setmana d'octubre i la xerrada es celebrarà l'últim cap de setmana de novembre.

El Club Rugbi Sant Cugat segueix organitzant actes de celebració per al seu 25è aniversari. El conjunt veterà del club disputarà el 27 d'octubre un torneig triangular amb els equips veterans del BUC i del Barça. D'altra banda, la Casa de Cultura acollirà una xerrada el 30 de novembre amb l'intenció, segons el directiu del club santcugatenc, Robert Savé, de 'trencar el tòpic de què la gent gran només pot fer esport a peu i jugant a la petanca'.

Robert Savé

A la gent gran se l'havia associat a jugar a petanca o a passejar amb un gos i ara molta gent vol fer esport.


A l'acte s'agafarà consciència de les limitacions físiques que comporta fer esport a una determinada edat, de com superar-les i s'explicarà la relació dels organismes públics amb les limitacions estructurals de l'esport per a la gent gran.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.