Els clubs i entitats esportives s'estalviaran gairebé 1'8 milions d'euros


  • Comparteix:

Imatge del pav 3 de la ZEM de la rambla del Celler

Imatge del pav 3 de la ZEM de la rambla del Celler

L'Ajuntament ha aprovat una exempció de pagament en favor de les entitats i clubs esportius per l'ús de les instal·lacions públiques xifrada en gairebé 1'8 milions d'euros. D'aquesta exempció de pagament se'n beneficiaran un total de 26 clubs i entitats, xifra que se suma als diners que reben per subvencions i convenis amb la junta de govern local.

Aquesta mesura ha estat aprovada per l'ens municipal i s'ajusta a la temporada 2012-2013. Enguany els clubs i entitats santcugatenques que fan ús de les instal·lacions municipals per partits, actes i entrenaments quedaran exemptes del pagament del preu públic arribant a un xifra total de 1.785.000 euros.

L'estalvi de les entitats se suma a les subvencions de 110.000 euros i convenis que reben les entitats esportives. En aquest últim cas, l'única entitat que té conveni és el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) per l'organització de la Mitja Marató i la Marxa Infantil, amb15.270 euros.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una xifra molt semblant al que suposa l'oficina municipal d'esports per a tothom, això vol dir que els clubs a la ciutat son viables.

Salvador Álvarez. Enviat el 4/oct/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.