La 5a prova del Padelcat, que es juga al CE Valldoreix, arriba a l'equador

El CE Valldoreix acull la darrera prova del circuit Padelcat

Altres

Publicat el 25/oct/12 per Jordi Foix

El Club Esportiu Valldoreix acull, des de diumenge i fins aquest cap de setmana, la cinquena i última prova del circuit Padelcat. Aquest torneig ha aplegat a les instal·lacions de l'entitat valldoreixenca 200 parelles repartides en nou categories. És per això que el gerent del CE Valldoreix, Roger Badia, la considera un èxit perquè és una forma de donar a conèixer el club.

Primera masculina, segona masculina, tercera masculina, quarta masculina, segona femenina, tercera femenina, primera mixte, segona mixte i tercera mixte són les diferents categories de la prova del circuit Padelcat, que aquesta setmana s'està disputant al Club Esportiu Valldoreix. A més, per aquells que no passen les primeres rondes, hi ha l'opció de disputar el torneig de consolació. Un campionat que compta amb un alt nivell de pàdel amateur. A més, el CE Valldoreix acull l'última prova del circuit i, durant aquesta setmana, passaran per les diferents pistes de l'entitat valldoreixenca fins a 200 parelles. Quan s'ha arribat a l'equador de la prova, el gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, considera és un èxit i una oportunitat de donar a conèixer el club.

Roger Badia

Ja fa temps que treballem en l'àrea del pàdel. Tenir un torneig com aquest en què ve gent de fora i coneix el club és un èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest cap de setmana el Club Esportiu Valldoreix dirà adéu a la prova amb la disputa de les diferents finals que tancaran el circuit Padelcat d'enguany.