L'esquiador santcugatenc Pol Carreras forma part de la selecció espanyola B

Pol Carreras (dreta), juntament amb els seus companys de selecció Joaquim Salarich (esquerra) i Pol Rocamora

Altres

Publicat el 26/oct/12 per Dani Aguilà

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras formarà part de la selecció espanyola B d'esquí alpí. Carreras, que és campió d'Espanya d'Eslàlom, inicia així la temporada entre l'elit de l'esquí estatal, centrant-se en les modalitats d'Eslàlom i Gegant juntament amb els altres dos membres de l'equip B, Joaquim Salarich i Pol Rocamora. La temporada dóna el tret de sortida aquest cap de setmana amb la primera prova de la Copa del Món 2012-13 a Soelden, Àustria. Al febrer es disputarà el Campionat Mundial a Suïssa.

Sant Cugat també té un referent entre els esports d'hivern, més concretament en l'esquí alpí. Pol Carreras formarà part durant la temporada que ara comença del combinat estatal, concretament de l'equip B, que el formen tres esquiadors de l'equip Atomic i que s'especialitzaran en Eslàlom i Gegant. A Pol Carreras l'acompanyaran Joaquim Salarich i Pol Rocamora en aquest equip B. El conjunt A, més avesat a la velocitat, és a dir, al Descens, estarà format per Ferran Terra i Paul de la Cuesta.

Els cinc membres de la selecció espanyola han fet una extensa pretemporada entre l'estació francesa de les Deux Alpes, l'Argentina o Xile. El santcugatenc Pol Carreras ha declarat arribar al Campionat del Món amb bones sensacions després de provar els nous esquís per a la nova temporada, tot i reconèixer la dificultat d'estar entre les primeres posicions tenint en compte que és tot just el primer any que es troba en aquest nivell de competició.

Carreras i els seus companys tenen dues cites durant aquesta temporada. La primera dóna el tret de sortida aquest cap de setmana. La Copa del Món 2012-13 durà els millors esquiadors del món a diferents proves en seus per tot Europa, Estats Units i Canadà i disputarà la seva fase final durant el mes de març a la població suïssa de Lenzerheide. D'altra banda, el que ve és any de Campionat Mundial, competició bienal i que durà a terme la seva edició de 2013 al mes de febrer a la també ciutat suïssa de Schladming.