Un acord permet al CAR rebre federacions i equips internacionals de futbol platja


  • Comparteix:

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el vicepresident de la Beach Soccer Worldwide (BSWW), Joan Cuscó

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el vicepresident de la Beach Soccer Worldwide (BSWW), Joan Cuscó

El CAR de Sant Cugat i la Beach Soccer Worldwide signen un conveni per convertir l'equipament santcugatenc en un centre oficial d'entrenament de futbol platja per a federacions i equips internacionals. El secretari general de l'Esport i president del Consell d'Administració del CAR de Sant Cugat, Ivan Tibau, i el vicepresident de la Beach Soccer Worldwide (BSWW), Joan Cuscó, han signat aquest dijous el conveni de col·laboració. El CAR ja disposa dins de les seves instal·lacions d'un camp de futbol platja, que compleix amb les mides oficials FIFA i sorra de la millor qualitat.

Amb aquest acord el CAR es converteix en un centre oficial d'entrenament i suport a les federacions nacionals i equips internacionals de futbol platja. El centre de Sant Cugat posarà a disposició de l'entitat les instal·lacions i recursos humans necessaris per tal que equips d'arreu del món puguin entrenar-se en les millors condicions.

El CAR ja disposa d'un camp de futbol platja construït seguint les recomanacions de Beach Soccer Worldwide, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, disposa d'una residència i els serveis científics i tècnics necessaris per a complementar un òptim entrenament.

Amb la signatura de l'acord, la Beach Soccer Worldwide també pot complir amb l'objectiu de facilitar l'entrenament dels seus practicants permetent-los entrenar en instal·lacions de la millor qualitat. Així, les federacions nacionals i els equips internacionals de futbol platja podran fer concentracions temporals al CAR.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.