Catalunya s'enfronta a l'Aragó amb la participació d'Staromiejski


  • Comparteix:

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski participarà amb la selecció catalana a la trobada Catalunya contra Aragó d'aquest dijous al CAR de Sant Cugat. La trobada servirà per preparar el Campionat d'Espanya que tindrà lloc al desembre a Sevilla.

El santcugatenc participarà en les modalitats de kata i kumité amb el combinat català. Tot i haver guanyat el passat cap de setmana al català en modalitat de kumité, Staromiejski ja fa un temps que forma part de la selecció catalana i això li dóna dret a participar en trobades com aquesta que aplegarà els millors karateques catalans i aragonesos de la categoria.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, destaca que des del club ja fa un temps que l'objectiu és posicionar karateques en campionats d'Espanya i amb la selecció catalana, i de moment ho estan aconseguint.

Salvador Álvarez

L'objectiu és anar posicionant karateques en els campionats d'Espanya i en la selecció catalana, i de moment ja hi han anat uns deu karateques.


La trobada trindrà lloc aquest dijous a partir de dos quarts d'onze del matí a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.